SOUND3305 WH hangfaltartó univerzális padló Vogels
SOUND3305 WH hangfaltartó univerzális padló Vogels
Ár: / Price
54990 Ft (27% áfával)

Kosárba
 


Vogel's SOUND3305WH univerzális hangfaltartó padlóállvány multiroom (vezeték nélküli) hangfalakhoz (fehér színű)


A Vogel's SOUND3305WH hangfaltartót kimondottan multiroom (vezeték nélküli) hangfalakhoz tervezték. A Vogel's SOUND3305WH hangfaltartó padlóállvánnyal a hangfal még tökéletesebben beilleszthető a lakás belső térébe. A hangfaltartó tökéletesen illeszkedik a hangfal megjelenéséhez, a hangfal színeiben készül. 82 cm-es magasságával a hangfalak az ülő pozíció fülmagasságába kerülnek, ezzel biztosítva a legkiemelkedőbb hangélményt. A Vogel's SOUND3305WH állványra a hangfal igényeink szerint, akár horizontálisan, akár vertikálisan is biztonságosan rögzíthető. Magát a padlóállványt rögzíteni nem szükséges, így helyét bármikor megváltoztathatjuk.
Multiroom hangfalainkat könnyen és biztonságosan rögzíthetjük az állvány tetején található 3 csavaros csatlakoztató elem segítségével. A padlóállvány csövében hosszabbító kábelt tudunk elvezetni, amely biztosítja az esztétikus hálózati csatlakoztatást.
A csomag tartalmazza többek között a Denon HEOS 5, HEOS 7 és a Sonos PLAY:5, Sonos Five hangfalak rögzítéséhez szükséges anyagokat is.

Tulajdonságai:
A csomag a felszereléshez szükséges csavarokat tartalmazza
Könnyen felszerelhető
A hangfal könnyen rárögzíthető
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik