Hírek

RingO - a tökéletes tablet konzolNapjainkban rengeteg eszközt lehet kezelni távolról okos telefon vagy tablet alkalmazások segítségével. Például a termosztátok, a világítás, a biztonsági rendszerek vagy az intelligens aljzatok. A tabletek egyre hasznosabbá válnak. Megfelelő megoldás a rögzített helyen történő tárolás. A Vogel's tablet tartójával könnyen felszerelheti a táblagépet bármely felületre. A falon, szekrényen vagy csempén, talán még fúrás nélkül is. A táblagép biztonságosan rögzítve marad, így a képernyő könnyen olvasható és a készülék könnyen kezelhető. A táblagép mindig könnyen megközelíthető, így gyorsan megnézheti az információkat, megtekintheti a filmet vagy használhat egy alkalmazást. 

Szeretne több szerelési pontot az otthonában? Semmi gond!

A moduláris kialakítás miatt egyes elemek akár külön is megvásárolhatóak.

Amennyiben a készüléket magával szeretné vinni és a autózás közben szeretné használni a Vogel's egyedi rögzítési megoldása ebben is segít.
Egy egyszerű mozdulattal áthelyezheti táblagépét a felhasználási helyre, legyen az a lakás bármely pontja vagy a gépjármű fejtámlája, esetleg szélvédője .

A konyhában a főzés során még könnyebb a recept gyors felkutatása a táblagépen, ha egy rögzített helyen van a falon. A Vogel's tablet tartó stabil és biztonságos.Megtakarítja a munkaterületen a helyet, és a receptet elérhetik anélkül, hogy károsítanák vagy szennyeződésnek tennék ki a táblagépet
SmartMetals termékek a Vogel's választékában!
2020 márciusától a Vogel's értékesítési csapata elkezdi többféle elektromos liftrendszer értékesítését kijelzőkhöz és interaktív táblákhoz a SmartMetals márkanév alatt Tovább »
2020.03.26 14:09   
A Vogel's Amszterdamban bemutatta az új PUC24 mennyezeti tv tartóit!
A Vogel's PUC 24 sorozat a mennyezeti tartók teljes választékát kínálja. Ez a sorozat lehetővé teszi a képernyő biztonságos és gyors felszerelését (40 kg-ig) a mennyezetre. A mellékelt mennyezeti adapter sík és ferde mennyezethez egyaránt alkalmas. Tovább »
2020.02.06 14:43   
Színezd tetszés szerint a Tablock tablet kazettádat!
A Vogel's Tablock tokjait úgy tervezték, hogy tökéletes védelmet nyújtsanak a táblagépnek. Az egyedi szinezés hozzáadásával a TabLock azonnal tökéletes eszköz lesz a márkájának megjelenítésére. Tovább »
2019.07.25 13:29   
A Vogel's Pro-AV Mount Advisor alkalmazása a Google Play-en és az Apple AppStore-ban
A Vogel's mobiltelefonos alkalmazása elérhető androidos és iOS eszközökre az alkalmazásboltokból. Tovább »
2019.05.15 15:01   
RingO - a tökéletes tablet konzol
Napjaink okos-otthonainak fő vezérlőeszköze a tablet. A Vogel's a tabletek rögzítésére is kiváló konzolokat fejlesztett. Tovább »
2019.04.30 12:27   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.12 10:23   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.11 14:01