Hírek

Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?


Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? 

A válasz erre igen, az XL méretű TV-ket a falra szerelheted. A biztonság természetesen alapkövetelmény. Ezért mindig fontos ellenőrizni, hogy a szereléshez használt TV-konzol rendelkezik-e TÜV minősítéssel. A TV-készülék súlya a TV-konzol kiválasztásakor is fontos.Természetesen a Vogels konzoljai TÜV tanúsítvánnyal vannak ellátva, és a maximális súlyt háromszorosára tesztelik őket.
Ez azt jelenti, hogy ha a csomagoláson „max. 50 kg” feliratot látsz, akkor feltételezhetjük, hogy a tartószerkezetet 3 x 50 kg (150 kg) teherbírással tesztelték! Ez az egyik oka annak, hogy a Vogels-nél életre szóló garanciát kínálunk szinte minden TV-konzolunkra. 

Az XL televíziókra vonatkozó *Ultra Strong* fali konzol ajánlatunkat itt tekintheted meg!

Kérjük, vedd figyelembe: ellenőrizd a falat, amelyre fel szeretnéd helyezni a televíziót, és annak teherbírását, hiszen a fali konzol önmagában nem elegendő a teljesen biztonságos rögzítéshez.
 
Fontos a TV súlyának ismerete is. Hogy ezzel tisztában legyél, nézd meg a televízió adatait. Az OLED televíziók viszonylag könnyűek (kb. 25kg). A Vogels ezekhez a képernyőkhöz speciális TV-konzolokat ajánl. 

Más nagy televíziók gyakran 25 kg-nál nagyobb tömegűek. Ezekhez a modellekhez a Vogels teljes mozgatású (TURN) vagy fix (FLAT) fali konzolokat kínál a TV-készülékekhez, amelyek maximális súlya 80 kg!

A televízió ideális távolsága az alábbi képen tekinthető meg
SmartMetals termékek a Vogel's választékában!
2020 márciusától a Vogel's értékesítési csapata elkezdi többféle elektromos liftrendszer értékesítését kijelzőkhöz és interaktív táblákhoz a SmartMetals márkanév alatt Tovább »
2020.03.26 14:09   
A Vogel's Amszterdamban bemutatta az új PUC24 mennyezeti tv tartóit!
A Vogel's PUC 24 sorozat a mennyezeti tartók teljes választékát kínálja. Ez a sorozat lehetővé teszi a képernyő biztonságos és gyors felszerelését (40 kg-ig) a mennyezetre. A mellékelt mennyezeti adapter sík és ferde mennyezethez egyaránt alkalmas. Tovább »
2020.02.06 14:43   
Színezd tetszés szerint a Tablock tablet kazettádat!
A Vogel's Tablock tokjait úgy tervezték, hogy tökéletes védelmet nyújtsanak a táblagépnek. Az egyedi szinezés hozzáadásával a TabLock azonnal tökéletes eszköz lesz a márkájának megjelenítésére. Tovább »
2019.07.25 13:29   
A Vogel's Pro-AV Mount Advisor alkalmazása a Google Play-en és az Apple AppStore-ban
A Vogel's mobiltelefonos alkalmazása elérhető androidos és iOS eszközökre az alkalmazásboltokból. Tovább »
2019.05.15 15:01   
RingO - a tökéletes tablet konzol
Napjaink okos-otthonainak fő vezérlőeszköze a tablet. A Vogel's a tabletek rögzítésére is kiváló konzolokat fejlesztett. Tovább »
2019.04.30 12:27   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.12 10:23   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.11 14:01