THIN546 OLED fali tv konzol VESA400x200 Vogels

THIN546 OLED fali tv konzol VESA400x200 Vogels
Ár: / Price
109990 Ft (27% áfával)

Kosárba
 
A Vogel's THIN546 szupervékony, forgatható fali TV állványa 40 - 65"-os OLED televíziók falra történő felszerelésére és mozgatására alkalmas. kb. 65"-os TV képernyő átmérőig, a TV akár a fal síkjára merőlegesen, 90° -ban is kifordíthatóVogel’s THIN 546 kifejezetten OLED TV-khez tervezett, rendkívül vékony kivitelű fali TV tartó konzol
Ön egy LG OLED TV, vagy más ismert márka OLED TV-jének büszke tulajdonosa? A sokoldalú, szinte a fal síkjáig visszatolható Vogel’s THIN 546 fali TV tartó állvány megoldja készüléke mozgathatóságát. A THIN 546 fali konzolt kimondottan az OLED TV-k VESA szabványú rögzítéséhez tervezték. Ez a fali konzol a lehető legvékonyabb, mozgatható kivitelű állványa a Vogel's-nek, a felszerelés után a TV hátoldala és a fal síkja között csupán 4,5 cm távolság marad, amely viszont éppen elegendő a TV szellőzéséhez és a kábelek elvezetéséhez.
A tartó-konzol segítségével televíziónk nézőszöge rendkívül flexibilisen állítható. Egyszerűen, egy könnyed mozdulattal elhúzhatjuk a faltól a televízió készülékünket a legoptimálisabb nézőszög beállításához és a tükröződések elkerülésének érdekében. Használat után könnyedén visszatolhatjuk a TV-nket a falhoz.
Vogel’s THIN 546 kimondottan OLED TV-khez tervezve
Egy OLED TV vékony, kecses, elegáns, minimalista és kristálytiszta képpel rendelkezik, kiérdemelve a tökéletes falra szerelést. A Vogel’s kiváló minőségű OLED fali tartók tervezésére és gyártására szakosodott. A Vogel’s OLED TV fali konzolok finoman, akár egy ujjal is mozgathatók, tökéletesen illeszkednek az OLED TV-k VESA szabványához és alaphelyzetben TV-nket a falhoz lehető legközelebb tolhatjuk vissza segítségükkel.
Tévénézés bárhonnan a szobából
A THIN 546 televíziós fali tartó konzol biztosítja az OLED TV készülék tökéletes nézőszögét a lakás bármely pontjáról. Egyszerűen fordítsuk el a tévét magunk felé, bármilyen kívánt helyzetbe.
Főbb tulajdonságai:
Kimondottan OLED TV-khez tervezték
A tartó-konzol könnyen felszerelhető (a szereléshez szükséges anyagok a csomagolásban találhatók)
Könnyen mozgatható, akár 180° -ig
kb. 65"-os TV képernyő átmérőig, a TV akár a fal síkjára merőlegesen, 90° -ban is kifordítható
A csomag tartalmaz egy praktikus kábelvezetőt is, amelyet a konzol karjára szerelhetünk.
Tartozék vízszintező
A TV konzolkarra történő felhelyezésekor van még lehetőségünk a TV vízszintes síkjának újbóli ellenőrzésére és beállítására.
A Vogel’s THIN állványcsalád 2018-ban elnyerte a Red Dot Product Design formatervezési versenyének díját
A rögzíthető OLED TV képátmérő mérete: Min. 40" - Max. 65"
Max. forgathatóság: 180°
Max. teherbírás: 30 kg
Csavartávolság (VESA): Min. 100×100 / Max. 400×200 mm
Távolság a faltól: Min. 45 - Max. 630 mm
Színe: fekete
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik