NEXT7355 motoros TV konzol VESA600x400 Vogels
NEXT7355 motoros TV konzol VESA600x400 Vogels
Ár: / Price
259990 Ft (27% áfával)

Kosárba
 

Kapcsolódó termékek

 • NEXT0001
  NEXT7840 kábel takaró

  NEXT7840 kábel takaró Vogels

  Ár: / Price
  30990 Ft (27% áfával)

 • VOGSON0022
  SOUND3550 Sound Bar tartó

  SOUND3550 Sound Bar tartó Vogel's

  Ár: / Price
  21990 Ft (27% áfával)

 • NEXT0003
  NEXT7825 üveg polc

  NEXT7825 üveg polc Vogels

  Ár: / Price
  24990 Ft (27% áfával)

 • end
Vogel’s NEXT7355 MotionMount távirányítható, mozgatható és forgatható dizájn fali tartó állvány 40-65"-os televíziókhoz


A Vogel’s több, mint 40 év gyártói tapasztalatával megalkotta az egyedülálló MotionMount távirányítható dizájn fali tartó állványát.
A Vogel’s MotionMount televízió fali tartó állvány megjelenésével és műszaki megoldásaival egy eddig nem ismert, teljesen új irányt mutat a fali állványok piacán. Megalkotásakor a Vogel’s különös figyelmet fordított minden apró részlet kidolgozására, hogy kiszolgálja a luxus igényeket is. Elég csak rápillantani, hogy beleszeressünk. A televíziónk bekapcsolásakor eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, televíziónk kikapcsolásakor, pedig visszasimul a falhoz. Csak töltsük le okostelefonunkra az ingyenes applikációt a programozáshoz és az egyéb irányíthatósághoz. Használatával megtapasztalhatjuk, hogy milyen könnyedén mozgatható és állítható be a kívánt nézőszög.

A Vogel’s távirányítható MotionMount fali állványa nagyfokú rugalmasságot és széleskörű használhatóságot biztosít. A Vogel’s MotionMount motoros fali televízió tartó állvány a televízió bekapcsolásakor automatikusan aktiválódik, így nem számít, hogy a televíziótól éppen akár 120 fokkal balra, vagy jobbra ültünk-e le. Az előre beprogramozott személyes beállításainknak megfelelően a MotionMount állvány automatikusan beáll a beprogramozott helyzetbe. A televízió bekapcsolásakor az állvány kecsesen eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, a televízió kikapcsolásakor, pedig vissza mozog a falhoz a kiinduló pontra. Mindehhez, egyéb más távszabályzóra nincs szükségünk, csak a televízió be illetve kikapcsolására. Az állvány más pozícióba mozgatása és beállítása az ingyenesen letölthető applikáció segítségével okostelefonról vezérelhető, de akár manuálisan, kézzel is könnyedén más pozícióba mozgathatjuk az állványt. A fali konzol felszerelése és működtetése rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztatnunk kell a tartozék televízió hálózati kábelt az állványhoz, az állványt, pedig a fali hálózati csatlakozó aljzatba és már működik is!

A Vogel’s által megálmodott és kivitelezett rendszer alapja a Vogel’s NEXT7355 MotionMount távirányítható televízió fali konzol, amelyre TV-nket helyezhetjük. Az ebből kijövő vezetékek a Vogel’s NEXT7840 alumínium kábelelrejtő oszlopban futnak tovább láthatatlanul, beltéri egységünket, center sugárzónkat, Blue-ray CD lemez játszónkat stb. az oszlopra integrálható Vogel’s NEXT7825 AV MULT SUPPORT dizájn fekete biztonsági üvegből készült polc(ok)ra helyezhetjük. A TV állványra, pedig a kiváló hangélmény érdekében egy Vogel’s SOUND3450 Sound Bar tartóra integrálhatjuk hangfalunkat. A teljes rendszer pompás, egyedi összképet nyújt, s miközben vonzza a tekintetet, aközben el is rejti szemünk elől a bosszantó kábelrengeteget.
Kívánjuk, hogy olyan szeretettel használja az állványt, mint ahogyan azt a Vogel’s tervezői megálmodták és elkészítették Önnek.
Tulajdonságai:
A kívánt nézőszög könnyedén beállítható akár applikációval, akár manuálisan is
Akár 10 előre programozott személyes beállítást is kapcsolhatunk az applikációval
A televízió kikapcsolásakor az állvány visszamozog a falhoz a kiinduló pontra
Könnyen felszerelhető és installálható
A rögzíthető TV képátmérő mérete: Min. 40" – Max. 65"
Max. forgathatóság: 120°
Max. teherbírás: Max. 30 kg
Csavartávolság: Min. 200×200 / Max. 600×400
Távolság a faltól: Min. 72 – Max. 720 mm
CIS (Cable Inlay System): Igen (Kábelek elvezetése a karokban)
SPS (Screen Protection System): Igen (A televízió sohasem fog a falba ütközni)
SMM (Smart Movement Mechanism): Igen (Könnyen mozgatható)
Színe: fekete
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik