Vogel’s – The Quality Signature – Maga a minőség! 2018-01-13T16:32:20+00:00

Maga a minőség!

Nagy különbség van a hagyományos állványok és a Vogel’s tartók vásárlása között. A kiválasztás első fázisa magában foglalja a kiválasztást. Olyan dolgot keres, amely TV-t, hangszórót, táblagépet vagy kivetítőt csatlakoztat a falhoz, a mennyezethez vagy a padlóhoz. De a Vogel’s választása teljesen más. Ez azt jelenti, hogy nem egyszerűen olyan eszközt szeretne felszerelni, amely helyet takarít meg, vagy megakadályozza a földre esést. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy olyan fémdarabot keres, amelyet el szeretne rejteni egy szépen megtervezett TV, interaktív tabletta vagy high-end projektor mögött, hanem egy olyan intelligens megoldást, amely ugyanolyan szépen tervezett, mint funkcionális. Olyan terméket, amely hordozza, tartja az eszközt, megvédi és könnyen telepíthető.

Összeszereltük a legmodernebb gépek családját. A termelési folyamat egy részével ellentétben, tökéletesen harmonikusan működnek együtt annak érdekében, hogy termékeink illeszkedjenek a legmagasabb szintű szabványokhoz. Fedezze fel, hogy a legkorszerűbb “családtagok” hogyan járulnak hozzá a Vogel páratlan minőségi színvonalához.

 

Hotel Sofitel Legend The Grand Amszterdam gazdag történelmének része a kompromisszummentes luxus. A szórakozás minősége elengedhetetlen ahhoz, hogy páratlan élményt nyújtson. Ezért választották ki a Vogel’s díjnyertes, könnyen használható dizájnját, hogy a vendégek teljes és intuitív irányítást kapjanak a televíziójukhoz.

A gondosan kialakított Vogel’s minőséget garantálja az öt elem, amelyek meghatározzák a “The Quality Signature’-t :

Egyszerű használat

A Vogel’s a kényelmes felhasználói élményekről szól. Ez nem csak a kényelmes, zökkenőmentes és rugalmas alkalmazhatóságot jelenti a telepítés után. A könnyű használat a kicsomagolás pillanatában kezdődik és soha nem áll meg. Ez intuitív, problémamentes felhasználást eredményez, biztosítva termékeink számára, hogy kompromisszumok nélkül kölcsönhatásba lépjenek Önnel és eszközökkel.

Tervezés

A design minőségét nemcsak az elnyert díjak határozzák meg. (Ahogy mi tesszük.) Vagy a részletekre való odafigyelés minden egyes összetevőnél. (Ahogy azt termékfejlesztőink nap, mint nap teszik.) Ami megkülönbözteti a normál és a minőségi tervezést, az az, hogy nem csak nagyszerűen érzed magad, amikor rápillantasz, de akkor is, amikor beszereled otthonodba és használni kezded. Ezért van az, hogy a termékek, amelyeket készítünk arra vannak tervezve, hogy összhangban legyenek nem csak a helyzeteddel és a belsőépítészeti megoldásokkal, de a termékhasználati szokásaiddal is.

Innováció

Az innováció a jövő termékeinek “üzemanyaga”. Ö adja az ötleteket az új, felhasználóbarát alkalmazásokhoz, az egyszerű használathoz, a telepítéshez, a szolgáltatásokhoz és a részletekhez. Nem gondolhatunk az innovációra úgy, hogy mindent képes megváltoztatni. Csak azok a dolgokat, amelyek segítségével a felhasználók többet élvezhetik eszközeiket. Az innováció soha nem jelent célt önmagában. Célunk, hogy újítsuk meg azt az új szabványt, amelyet gyorsan megszoktok. Mert a legjobb újítások olyan kényelmesek és logikusak, mint minden, amit már gondolkodás nélkül tudunk és használunk.

Megbízhatóság

A Vogel’s megbízható terméke nem csak egy termék, amire számíthatsz, hogy hibátlanul működik. A megbízhatóság nem csak a maximális biztonságra, a termék alapos tesztelésére és a TÜV tanúsítvány megszerzésére irányul. (Valóban.) Az igazi megbízhatóság nem csökken az idő múlásával, de napról napra növekszik. Ezért gyakorlatilag minden garanciánk a fogyasztói termékek nagy részére élettartam, míg a szakmai megoldások garanciája 2-5 év között változik.

Az egyszerű telepítés

Magától értetődik, hogy a Vogel’s termékének használata a telepítéssel kezdődik. Ezért a könnyű telepítés létfontosságú szerepet játszik termékeink fejlesztésében és gyártásában. Minden könnyen telepíthető megoldásunkhoz egyszerűen megjeleníthető a felszerelési anyag és a könnyen érthető kézikönyv, valamint rövid, betekintést biztosító telepítési videókat a YouTube-csatornán, így a telepítés még könnyebbé válik. És amikor még mindig szüksége van a szolgáltatásra vagy a válaszokra, tanácsadó és támogató csapatunk mindig ott van az Ön számára!