Hírek

SmartMetals termékek a Vogel's választékában!2018 májusában a Vogel's Group megvásárolta a holland SmartMetals (SMMS) társaságot.
Az SMMS elsősorban a kijelzők és a globális oktatási piac interaktív tábláinak elektromos melőrendszereinek elismert szakértőjévé vált. Az SMMS termékei a kifinomult emelőrendszerek és versenyképes árképzés kombinációja.
 
2020 márciusától a Vogel értékesítési csapata elkezdi többféle elektromos liftrendszer értékesítését kijelzőkhöz és interaktív táblákhoz a SmartMetals márkanév alatt.
 
Ez azt jelenti, hogy a Vogel partnerei az emelőrendszerek széles skáláját tudják kínálni a vállalati, és az oktatási piac számára.

A következő SMMS termékek lesznek elérhetők:
• Elektromos emelőrendszerek és tartozékok a síkképernyős kijelzőkhöz
• Elektromos emelőrendszerek választéka interaktív táblákhoz

Örülünk, hogy vonzó és teljes választékot tudunk nyújtani partnereinknek az elektromos emelőrendszerekből.
Sok országban nagy költségvetéseket fordítanak az oktatási piacra, és portfóliónk bővítésével a Vogel's Group készen áll arra, hogy e hatalmas piac nagy részét megszerezze!
 
Bízunk benne, hogy megfelelő módon tájékoztattuk Önt, de kérdései esetén kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni kollégáinkkal.

smartmetals.eu
SmartMetals termékek a Vogel's választékában!
2020 márciusától a Vogel's értékesítési csapata elkezdi többféle elektromos liftrendszer értékesítését kijelzőkhöz és interaktív táblákhoz a SmartMetals márkanév alatt Tovább »
2020.03.26 14:09   
A Vogel's Amszterdamban bemutatta az új PUC24 mennyezeti tv tartóit!
A Vogel's PUC 24 sorozat a mennyezeti tartók teljes választékát kínálja. Ez a sorozat lehetővé teszi a képernyő biztonságos és gyors felszerelését (40 kg-ig) a mennyezetre. A mellékelt mennyezeti adapter sík és ferde mennyezethez egyaránt alkalmas. Tovább »
2020.02.06 14:43   
Színezd tetszés szerint a Tablock tablet kazettádat!
A Vogel's Tablock tokjait úgy tervezték, hogy tökéletes védelmet nyújtsanak a táblagépnek. Az egyedi szinezés hozzáadásával a TabLock azonnal tökéletes eszköz lesz a márkájának megjelenítésére. Tovább »
2019.07.25 13:29   
A Vogel's Pro-AV Mount Advisor alkalmazása a Google Play-en és az Apple AppStore-ban
A Vogel's mobiltelefonos alkalmazása elérhető androidos és iOS eszközökre az alkalmazásboltokból. Tovább »
2019.05.15 15:01   
RingO - a tökéletes tablet konzol
Napjaink okos-otthonainak fő vezérlőeszköze a tablet. A Vogel's a tabletek rögzítésére is kiváló konzolokat fejlesztett. Tovább »
2019.04.30 12:27   
Biztonságos-e a 65 hüvelykes, 75 hüvelykes vagy nagyobb TV-készüléket a falra szerelni?
Végre elhatároztad, hogy megvásárolod nagy képernyős televíziódat, hogy kedvenc TV-műsoraidat és a legújabb filmeket a legkiválóbb minőségben élvezd. Most itt az ideje, hogy elhelyezd otthonodban a nagy képernyőt. De mi a biztonságosabb, falra vagy szekrényre helyezni a TV készüléket? Mi az ideális betekintési magasság és távolság? Tovább »
2019.02.12 10:23   
Motorizált display megoldások
Az amszterdami ISE2019 kiállításon bemutatkoztak a Vogel's új motorizált kijelző-liftjei. Tovább »
2019.02.11 14:01